Bali, rust..
Woensdag 13 Oktober.
Ondertussen hebben wij Ambon achter ons gelaten. Peter is afgelopen zondag met Armano op de motor naar de airport geweest om de stoelen te regelen. Maandag kwam Armano ons halen om lekker te relaxen. De laatste dag in de hotsprings.Het was heerlijk. Een heet basin en een iets minder heet basin. Hier zijn we nog een aardig tijdje gebleven. s'Avonds had Salfina een galgenmaal gemaakt, soto ayam en nasi kunning, heerlijk ! Na een korte en rumoerige nacht werden we om 4u30 opgehaalod om naar onze volgende bestemming te worden gebracht. Na een laatste check van Armano, lieten we de familie achter ons.Uit het oog, niet uit het hart.
Op Bali stond de volgende chauffeur alweer klaar om ons op te halen.Tijdens de rit nog het een en ander bekeken,maar we haddeen weinig puf en energie. Rijdt u maar door naar het hotel... Het hotel zag er aantrekkelijk uit. Het bestond weer uit lodges en had maar liefst 3 zwembaden, geweldig !!! Dat relaxen gaat hier ook wel lukken, plan-plan, zwemmen, zonnen en slapen.
PS: Frea, gefeliciteerd met je jubileumjaar !!!!! Hier kunnen we eindelijk een borrel op je nemen, roseetje