Jolanda-en-Peter.reismee.nl

Weer terug in Belanda !

Zaterdag 16 Oktober.

Vanmorgen om 06u31 een vloeiende landing op Hollandsche bodem. Maaike en Devran stonden ons op te wachten. Koffers ophalen en toch stiekem even een beetje bezorgd om de laatste koffer die maar niet wilde komen, het zal toch niet ..??? Nee gelukkig, snel de douanne door en op weg naar de Boeg !

Maaikehad een hele picknickmand klaar gemaakt met oerhollandse dingen, zoals hutspot met klapstuk, wittekadetjes, genoeg om het hele weekend mee door te komen. Toch nog een beetje vakantiegevoel!

In huis stonden bloemen, welkomstkaartjes en het zag er gezellig uit. Heerlijk, eindelijk weer thuis !

Familie, buren, vrienden en kennissen die de afgelopen weken met ons hebben mee gereisd, hartelijk dank voor jullie belangstelling en enthousiaste reacties. Voor ons aan de andere kant van de wereld, erg leuk en altijd weer spannend; 'We've got mail... '

Laughing

Helaas, onze supertrip is voorbij. De wasmachine draait weer en het gewone leven gaat weer beginnen. Lieve mensen, bedankt en tot gauw ! Sampai jumpa !

groeten,

Peter en Jolanda

'the travellers'.

Undecided

Marcel & Jo

Bedankt voor het delen en tot gauw! X

Ruud Portier

Een vakantie die jullie niet gauw zullen vergeten! Welkom thuis in Holland en de groeten uit het warme Malang,
Ruud.

Astrid

Ik heb genoten van jullie verhalen en foto's.
Welkom thuis!!!!!

Barbara

Terima kasih ! Voor al die heel erg leuke berichten en foto's
Selamat datang kembali de Belanda en teer nog maar heel erg lekker lang op alle ervaringen en avonturen en....hou de warmte vast !

Sampai bertemulagi dan salam saya, Barbara

Rob&Ida

Hallo Peter & Jolanda. Ik heb met jullie meegereisd in Indonesië aan de hand van jullie reisverslagen. Vanavond alles achter elkaar gelezen. Prachtig gedaan, zeer avontuurlijk en gevarieerd ook. Wel erg vermoeiend met dat vroege opstaan... Zelf zijn we in 1999 naar Java (Djakarta tot Yogja), Sulawesi en Bali gegaan. Ook ouderlijke huizen en begraafplaats bezocht. Vond dat erg emotioneel. Heb daar geen familie meer dus dat is wel een groot verschil. Ik voelde me erg thuis in dat vriendelijke land. Het heeft ons erg goed gedaan. Dat geldt voor jullie ook heb ik kunnen vaststellen. Ik zal jullie reisverslag nog eens lezen want mijn hart gaat toch graag terug naar die gordel van smaragd. Wellicht kunnen we de ervaringen nog eens uitwisselen. Hoewel jullie nu al 10 dagen terug in Holland zijn, weet ik zeker dat jullie gedachten heel vaak terug zullen gaan. Voor ons geldt dat al ruim 10 jaar. De groetjes van Rob & Ida

Wilma

Eindelijk alles op mijn gemak gelezen en dan zit je helemaal in het verhaal. Ik kan er bijna een voorstelling van maken hoe sommige dagen zijn verlopen. We zijn benieuwd naar jullie foto's en andere verhalen, dus gauw wat afspreken jongens.

Liefs, W&W