Indonesie, voorbereiding.
BACK TO THE ROOTS.
Jolanda geboren in Holland. Peter geboren in Soerabaja, moederIndies en vaderHollands. Toen hij 7 jaar oud was, terug naar Holland met de boot. Opgegroeid en getogenin de Zaanstreek en toch nog een bepaalde drang hebben om terug te gaan naar Indonesie. Kwam er niet van. Teveel andere dingen die voorrang behoeven.Na veel praten de knoop maar doorgehakt en beslist dat we gaan. Veel voorbereidingen treffen en vooral veel googlen. Overal informatie vandaan halen en kijken hoe e.e.a. in elkaar zit. Veel reisverhalen lezen, sites en forumsbezoeken. Hieruit is veel info naar voren gekomen.Door deze info hebben wij toch een goed beeld kunnen krijgen wat wel en niet mogelijk is. Tevens is er veel info vrijgekomen over het reizen door Indonesie. Ook van familie is veel info verkregen.Dus de reis naar Indonesie kreeg al gauw gestalte. Een rondreis door Java met een verblijf van enkele dagen in Soerabaja. Hier op zoek naar wat herinneringen, zoals geboortehuis, de werkplaats van je pa en natuurlijk de zoo. Tevens een bezoek brengen aan het graf van je opa, ligt er nog goed bij. Bezoek aan nog familieleden hoort hier natuurlijk ook bij. Hierna door naar Bali voor een korte stop. Van Denpasar door naar Ambon alwaar de echte roots liggen. Een verblijf van ongeveer een week, met een bezoek aan Saparua. Dan zal het einde van deze trip in zicht . Dan volgt de terugrein naar Nederland. De trip gaat in September aanvangen . We vertrekken op 10 september 2010. Dus nog wat voorbereidings tijd. Gaan we ook riant gebruiken.
Groet Jolanda en Peter
He, wat leuk jongens. Dus de reis begint al vormen aan te nemen. Hoop dat het jullie lukt te posten tijdens de vakantie. Neem je een laptop mee ofzo?
groetjes
Frea
Hoi Opa Peter en Oma Jo,
Als papa en mama achter de computer zitten dan mag ik helpen met het klikken op de knopjes. Ik heb nu gezien dat jullie heel ver weg op vakantie gaan met het vliegtuig. Sturen jullie veel foto´s dan kan ik jullie straks zien op de computer.
Kusje Devran
Hey pap en Jo..
Leuk om te lezen dat jullie je lekker aan het voorbereiden zijn..
Heel veel plezier met het verder plannen van jullie mooie reis!
Dikke kus